Hyr rum hos oss


Har du psykoterapi eller annan form av samtal som behandlingsmetod?
Går du med drömmen om att ha din egen mottagning?
Centralt belägen mitt i Stockholm?
Om svaret är ja kan du bli en av oss på Timmermansgränd 1

Hyr rum en hel dag eller en del av dagen.


Maila oss för att boka

Rummen på

Timmermansgränd 1


Som hyresgäst hos oss hyr du ett fast pass varje vecka.

Om man t.ex. vill hyra onsdag förmiddag i rummet Våren, är priset 800 kr + moms per månad. Du har då tillgång till terapirummet varje onsdag kl.  08.00 – 11.45 alltså ca. 15 timmar varje månad till nämnda pris. 


Hyr fler pass och få ännu bättre pris. Om du har fler än 6 pass/vecka så får du mellan 10 och 25% rabatt på din totala kostnad. Med pass menar vi fm, em och kväll och två hela dagar/vecka skulle alltså kosta 4680+moms/mån.


Uppsägningstiden av kontraktet är tre månader.


Skriv till mig på: info@fotternapajorden.se eller till Ulf Petrén på: up@ulfpetren.se och hör närmare om vilka möjligheter som finns.


Få en virtuell rundtur genom att klicka på bilden nedan, gå genom porten på

Timmermansgränd 1 och öppna första dörren till vänster.

Där kan du se alla våra rum i 360°Om våra olika rum och vad du får när du hyr hos oss

Mottagningen ligger centralt på Timmermansgränd 1 Södermalm i Stockholm, 3 minuters gång från Södra station. Våran intension är att du bara ska behöva fokusera på dina klienter och vara trygg med att det praktiska i omgivningen är fixad.


Allt som ingår för våra hyresgäster: 

I mottagningen finns ett litet pentry med kylskåp, kaffebryggare och diskmaskin. 

Förbruksvara som t.ex. kaffe, ansiktsservetter och ljus finns alltid att tillgå. 

Det finns tillgång till WiFi, skrivare och du kan ändra styrka och färg på ljuset i alla rum med hjälp av IKEA smart belysning och spara din egen inställning.

Ett litet skrivbord, samt Whiteboard finns i alla rum.

Golven i rummen är täckta med mjuka mattor. 

Dina klienter kan själv ta sig in i väntrummet med hjälp av dörrkoden. 

Intensionen i alla rum har varit att göra dem så lugna och neutrala som möjligt med hjälp av färg, ljussättning och konst på väggarna 

Du kommer som hyresgäst att ha tillgång till mottagningen med din egen nyckel på de fasta pass som du har hyrt och som längst från kl. 08.00 till kl. 22.00 Våren: 

Första rummet in till höger. Innehåller tre Tullsta fåtöljer samt ergonomisk skrivbordsstol . Storskärm och videokamera till samtal på videolänk finns till hands. När det inte användes döljs de av de ljudabsorberande tyg på väggen. I detta rum finns också Sonos ljudsystem ifall du använder musik eller annan form av ljud som metod. 

Rumsytan är 12 m2.


Hösten: 

Andra rummet till höger. Ett lite mera enkelt rum med två Jetson 88 fåtöljer. Det ljudabsorberande tyget på väggen är i en grön nyans som är med till att skapa lugnet i rummet tillsammans med. Känslan av skog finns med i detta rum. 

Rumsytan är 11,5 m2


Sommarn: 

Tredje rummet som ligger till vänster. Ena väggen är ett stort fönster som är täckt med lamellgardin, gör rummet väldigt ljust. Det finns tre Tullsta fåtöljer och ett par små bord. Akvarellerna som hänger på väggen är tillsammans med ljuset med till att skapa den somriga stämningen. 

Rumsytan är 14 m2


Väntrummet:

Här är temat skärgården och havet. 

För klienten som har kommit tidigt finns två stora fåtöljer man kan sitta en stund och vila i. Det finns tillgång till det lilla pentry där det finns kaffe, te och vatten till din väntande klient. Tillgång till toaletten finns också från detta rum.